Polewka z suszonych borowików.pdf
(
299 KB
)
Pobierz
-
-
e-mail: wcharewicz@gmail.com
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
46
Arch. W. Charewicza
Polecam i życzę udanych potraw
Wszystkim czytelnikom , którzy kochają gotować, polecam numer specjalny z prze-
pisami na dania z dziczyzny „W myśliwskiej kuchni Wojtka Charewicza”. Znalazły się
w nim potrawy, które smakują mnie oraz moim przyjaciołom. Sądzę, że trzymając się
moich rad i zaleceń, każdy będzie je mógł powtórzyć.
Swoją wiedzę, doświadczenie i pasję do gotowania staram się przekazywać jak najle-
piej. Nie utajniam nawet najdrobniejszych szczegółów. Co w mojej głowie i w sercu – to
w wydaniu specjalnym.
Równie cenne jak same przepisy są komentarze dietetyka dr inż. Aleksandry Czarnewicz-
-Kamińskiej, specjalistki ds. żywienia człowieka. Pani Ola zawodowo zajmuje się porad-
nictwem dietetycznym dla pacjentów z różnymi schorzeniami przewodu pokarmowego,
edukacją w zakresie prawidłowego sposobu żywienia, a także profilaktyką chorób cywi-
lizacyjnych, dietoterapią zaburzeń odżywiania oraz psychologią żywienia. Sama gotuje
z pasją, a dziczyznę uznaje za najzdrowsze mięso. Ma przy tym niezwykłą intuicję kuli-
narną, która w połączeniu z wiedzą o zrównoważonym odżywianiu daje wspaniałe efek-
ty. W pracy nad potrawami niejednokrotnie korzystałem z jej doświadczenia.
Życzę przyjemnej lektury!
Wojtek Charewicz
przygotowanie
•
•
•
•
•
Rada:
•
Rada:
•
•
•
KOMENTARZ DIETETYKA
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
Borowiki z rusztu.doc
(75 KB)
borowiki-z-polenta.pdf
(73 KB)
Ostoja - kuchnia myśliwska - borowiki_xvid.avi
(20171 KB)
Borowiki marynowane.doc
(25 KB)
Pizza z borowikami i szpinakiem.doc
(25 KB)
Inne foldery tego chomika:
BOCZNIAKI
czerwone łebki koźlarze kozaki
CZUBAJKA KANIA
enoki
farsze grzybowe
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin