Gluten_free_Jak_wspolczesna_pszenica_nas_zatruwa_e_0leu.pdf

(746 KB) Pobierz
Kup książkę
Kup książkę
R
edakcja
: Mariusz Warda
S
kład
: Iga Figlewska
P
Rojekt okładki
: Iga Figlewska
t
łumaczenie
: Anna Marczuk
i
luStRacje
: © Elise Gilles
Wydanie I
BIAŁYSTOK 2017
ISBN 978-83-65404-92-3
First published as “Gluten-Comment le blé moderne nous intoxique” by Julien Venesson
Copyright © 2013, Thierry Souccar Editions, France
www.thierrysouccar.com
© Copyright for the Polish edition by Wydawnictwo Vital, Białystok 2016
All rights reserved, including the right of reproduction in whole or in part in any form.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Żadna część tej publikacji nie może być powielana
ani rozpowszechniana za pomocą urządzeń elektronicznych, mechanicznych,
kopiujących, nagrywających i innych bez pisemnej zgody posiadaczy praw autorskich.
15-762 Białystok
ul. Antoniuk Fabr. 55/24
85 662 92 67 – redakcja
85 654 78 06 – sekretariat
85 653 13 03 – dział handlowy – hurt
85 654 78 35 – www.vitalni24.pl – detal
strona wydawnictwa: www.wydawnictwovital.pl
sklep firmowy: Białystok, ul. Antoniuk Fabr. 55/20
Więcej informacji znajdziesz na portalu www.odzywianie24.pl
PRINTED IN POLAND
Kup książkę
Dziękuję Thierry’emu Souccarowi
za wsparcie,
doświadczenie
i okazaną sympatię.
Dziękuję Elwirze Sieprawski
i jej zespołowi
za profesjonalizm
i dobre rady.
Osobom drogim memu sercu
Kup książkę
Zgłoś jeśli naruszono regulamin