2019_03_Karta oceny_technik zywienia.pdf
(
26 KB
)
Pobierz
KARTA OCENY PRAKTYKI ZAWODOWEJ W ZAWODZIE:
TECHNIK
ŻYWIENIA
I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
KLASA
3kh
ROK SZKOLNY
2018/2019
Termin
od 18.03. do 12.04.2019r
1. Imię i nazwisko
.......................................................................................................................
2. Miejsce odbywania praktyki zawodowej
........................................................................................................................
........................................................................................................................
........................................................................................................................
........................................................................................................................
3. Imię i nazwisko zakładowego opiekuna praktyk
.......................................................................................................................
KARTA OCENY PRAKTYKI ZAWODOWEJ W ZAWODZIE:
TECHNIK
ŻYWIENIA
I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
KLASA
3kh
ROK SZKOLNY
2018/2019
Termin
od 18.03. do 12.04.2019r
1. Imię i nazwisko
.......................................................................................................................
2. Miejsce odbywania praktyki zawodowej
........................................................................................................................
........................................................................................................................
........................................................................................................................
........................................................................................................................
3. Imię i nazwisko zakładowego opiekuna praktyk
.......................................................................................................................
4.
Ocena zakładowego opiekuna praktyk *)
......................................................................................................................
4.
Ocena zakładowego opiekuna praktyk *)
......................................................................................................................
.................................................................
/ podpis zakładowego opiekuna praktyk i pieczęć zakładu/
……………………
/data wystawienia oceny/
.................................................................
/ podpis zakładowego opiekuna praktyk i pieczęć zakładu/
……………………
/data wystawienia oceny/
5. Ocena szkolnego opiekuna praktyk *)
(dzienniczek, termin oddania)
..................................................................................................................
5. Ocena szkolnego opiekuna praktyk *)
(dzienniczek, termin oddania)
..................................................................................................................
6.
Ocena końcowa z praktyki zawodowej ustalona na podstawie
średniej
ocen
cząstkowych
.....................................................................................................................
6.
Ocena końcowa z praktyki zawodowej ustalona na podstawie
średniej
ocen
cząstkowych
.....................................................................................................................
..........................................................
/podpis i pieczęć kierownika praktycznej nauki zawodu//
……………………
/data wystawienia oceny/
..........................................................
/podpis i pieczęć kierownika praktycznej nauki zawodu//
……………………
/data wystawienia oceny/
*) Skala ocen: (6) celujący, (5) bardzo dobry, (4) dobry, (3) dostateczny, (2) dopuszczający, (1) niedostateczny,
(NK) nieklasyfikowany
*) Skala ocen: (6) celujący, (5) bardzo dobry, (4) dobry, (3) dostateczny, (2) dopuszczający, (1) niedostateczny,
(NK) nieklasyfikowany
Plik z chomika:
jrataj
Inne pliki z tego folderu:
dzienniczek hiszpania zywienie.pdf
(1280 KB)
2019_03_jak prowadzić zeszyt praktyki_kucharz.pdf
(43 KB)
2019_03_Karta oceny_technik zywienia.pdf
(26 KB)
2019_03_Program Tech żywienia i usług gastr.pdf
(139 KB)
2019_03_tematy technik zywienia.pdf
(22 KB)
Inne foldery tego chomika:
technik budownictwa
technik elektryk
technik handlowiec
technik informatyk
technik mechanik
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin